Velkommen bag tæppet

Uden en stærk forening bag forestillingerne ville vi aldrig kunne gøre disse ting. Hele ideen er, at vi er en frivillige forening, hvor alle gør dette ulønnet og som vores hobby.


Her på siden kan du finde oplysninger om næste gang, vi mødes, og hvad vi vil snakke om og lave til næste crewsammenkomst.

Vores møder foregår som udgangspunkt altid anden sidste søndag i måneden, enten online eller ved Fjordagerscenen i Odense, som vi har fået lov til at låne.

Alle er altid velkomne til vores møder, og for dem, der er frivillige til vores forestillinger, har vi en Facebookgruppe. Ønsker man at hjælpe endnu mere, kan man også købe et medlemskab til 300 kr. Ud over at de 300 kr. virkelig hjælper med at holde alt i gang i foreningen, er der også løbende lodtrækninger om forskellige præmier blandt de betalende medlemmer. 
Har du ideer og lyst til at være med i vores sammenhold, så tøv ikke med at melde dig ind. Vi glæder os til at byde dig velkommen. 

Næste medlemsmøde

Titel: Medlemsmøde oktober
Tidspunkt: 24. oktober 2021 11:00:00 Centraleuropæisk sommertid

Deltag på din computer eller mobilapp
Klik her for at deltage i mødet


Vores medlemsmøder er åbne for alle. Du kan bare møde op på dagen, og så er der folk, der vil tage godt imod dig. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

De sidste 2 medlemsblade

Frivillig til efterårsforestillingen

D. 13/11-2021

Kunne du tænke dig at stå i baren, hjælpe på scenen, stå i døren, eller er backstage lige noget for dig? Så tøv ikke med at skrive, eller mød op til vores næste møde.

 


Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Som frivillig får du fri adgang og lidt forplejning.